ОШ „Др Тихомир Остојић“ 

Маршала Тита 58, Остојићево

kids, drawing, scribble

A Gyerekhéten szó esett a gyermekek jogairól, és számos tevékenységet szerveztek, amelyeken a gyerekek szépen szocializálódtak, és fejlesztették a sport, kreatív és egyéb tehetségeiket.

Az alsó tagozatos diákok betonra rajzoltak, maszkarabálon vettek részt, az olimpiai játékokon pedig festettek, rejtvényeket állítottak össze, és csókára látogattak. Az idősebb osztályok tanulói a tanárokkal együtt szeretettel várták az első osztályosokat az iskolapadokba, és az iskolában készített ajándékkal lepték meg őket.

Betonra rajzolás

Maszkabál, festés, rejtvények

Az első osztályosok köszöntése

A felsőbb osztály tanulói szerepeket a tanárokkal tanították az anyagat. Gyűjtöttek játékokat, tanszereket, ruhákat és cipőket, amelyek a szociálisan hátrányos helyzetű tanulók megsegítéséhez szükségesek. Minden évben a környezeti témán van a hangsúly. A hódegyházai gyerekek akácfa hajtásokat ültettek el, miközben a 8.2 osztály tanulói a központi szupermarket előtt szemétszedési akciót tartottak.

A környezet gondozása

Iskolánk asztalitenisz versenynek adott otthont. Fiúk és lányok egyénileg és csapatban is versenyeztek  a padéi Szervó Mihály általános iskolából, a csókai Jovan Popović általános iskolából és a tiszaszentmiklósi Dr. Tihomir Ostojić általános iskolából.

A fiúk közül az első helyet Markov Ivan (Tiszaszentmiklós), a második helyet Đukić Branislav (Padé) szerezte meg, 3-4. helyet pedig  Grbin Strahinja (Tiszaszentmiklós) és Đukić Igor (Padé).

A lányok közül Golić Teodora (Csóka) az első, Grbin Jelena (Tiszaszentmiklós) a második, Milošev Marina (Tiszaszentmiklós) a harmadik, Sretenović Teodora pedig a 4. helyet szerezte meg.

Gratulálunk!

A gyerekhét utolsó napján pedig, a gyerekeknek filmnézős napjuk volt, ahol a tanárjaikkal egy közösen kiválasztott filmet nézhettek meg!

Mozi az iskolában