ОШ „Др Тихомир Остојић“ 

Маршала Тита 58, Остојићево

Репрезентативни час физичког васпитања

У среду, 20.11.2019. године, у фискултурној сали ОШ „Др Тихомир Остојић“ одржан је репрезентативни час физичког васпитања у организацији наставнице Ирене Ђукић. Овом приликом гости на часу, поред наставника, ученика, руководства школе и других запослених, били су директори општинских основних школа и њихови сарадници, директор и сарадник из молске основне школе, директор Хемијско-прехрамбене школе из Чоке, председник МЗ Остојићево и родитељи.

Повод за овакав догађај био је представљање нових справа и реквизита за часове физичког васпитања које је школа добила захваљујући учешћу у пројекту „Подршка спортским и физичким активностима девојчица – “Active girls“, који су заједно спровели Покрајински секретаријат за спорт и омладину,  Фонд „Европски послови“ АП Војводине, Општина Сентеш у Мађарској и Сквош клуб „Тиса“ из Сегедина. Наставница Ирена Ђукић и ученице наше школе учествовале су у камповима у Сентешу и Ади у току лета 2019. године.

Час је отворио директор школе Антоније Цицмил, подсећајући колико је физичка активност важна за здравље, а о самом пројекту говорила је Валентина Стокић Ракин, школски психолог.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *