ОШ „Др Тихомир Остојић“ 

Маршала Тита 58, Остојићево

graduation hats, throw, graduation

Матурска свечаност 2021.

Свечана приредба поводом испраћаја матураната, ученика осмих разреда Основне школе „ Др Тихомир Остојић“ одржана је дана 15. 6. 2021. са почетком у 18:00 часова, у дворишту школе. Пре тога у 17:15 одржан је последњи ЧОС у школи који су ученици провели у својим учионицама са одељењским старешинама. Након тога уследио је кратки дефиле и завршна приредба. Већ традиционално програм завршне приредбе припремају ученици седмих разреда наше школе. Културно уметнички програм обиловао је музичким тачкама, ритмиком и духовитим портретима наших матураната у којима су описани сви сегменти наставе у којима су се ученици завршних разреда истакли, али и кратке анегдоте из школских клупа којима ђачки живот увек обилује.
Ова генерација матураната 2013-2021. истакла се бројним позитивним постигнућима и резултатима, како у оквиру предметне наставе, тако и у ваннаставним активностима. Наши ученици остварили су запажене резултате на општинским, окружним и републичким нивоима такмичења бројних школских предмета. На такмичењима у републичком рангу нарочито су се истакли: ученица Ена Пилх из енглеског језика и шаха у појединачној и екипној конкуренцији као и ученица Ива Ђурековић из српског језика. Приликом доделе диплома и похвалница ученицима, посебно су истакнута три ученика. Ђак генерације 2013-2021. је ученица Ена Пилх са посебним дипломама из низа школских предмета. Спортиста генерације је ученица Елеонора Војнић-Пурчар. Посебно је похваљена ученица Анђела Аџић као ученица за углед и пример што је заслужила примереним и културним понашањем у сваком тренутку основношколског образовања. Честитамо на успеху свим нашим матурантима и желимо им много успеха у даљем школовању и животу!

Пред крај овогодишње матурске свечаности директор Школе Антоније Цицмил поделио је Захвалнице онима без којих наша школа не би била оно што јесте – позната по изванредним постигнућима ученика, јединственом естетском и еколошком уређењу, по квалитету у свим областима образовно-васпитног процеса. 
Похвалнице су добили: Иван Лазић, наставник српског језика и књижевности, Маријана Лазић, наставница енглеског језика и књижевности, Драгомир Крајновић,секретар школе и непроцењива техничка подршка на свакој приредби, Ирена Ђукић, наставница физичког и здравственог васпитања, Милан Вучковић, наставник који са ученицима школе осваја медаље и такмичи се на републичком нивоу у шаху, Јадранка Михаљев, наставница хемије.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *